banner3.jpg banner5.jpg

Bowls & Dishes en Van Roosmalen Volvo nieuwe hoofdsponsoren MHCBE

Nieuwsafbeelding
10-10-2016  |  Dit seizoen verwelkomt Mixed Hockey Club Berkel-Enschot (MHCBE) twee nieuwe hoofdsponsoren. Bowls & Dishes en Van Roosmalen Volvo hebben de handen in één geslagen en vervullen deze rol gezamenlijk. 

Afgelopen zaterdag 8 oktober werd de samenwerking officieel. In de showroom van Bowls & Dishes op het industrieterrein Bedrijvenpark Enschot, werden de handtekeningen onder het tweejarig contract gezet. 

De inhoud van het contract is o.a. gekoppeld aan de Volvo Clubbonus: 
Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van Jeugd en Talent geeft Volvo al jaren inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. En daar blijft het niet bij! Met de Volvo Clubbonus levert Volvo een tastbare bijdrage aan de club. Voor elke nieuwe Volvo die door leden of aanverwanten van MHCBE gekocht of geleased wordt bij Van Roosmalen Volvo in Tilburg, stort Volvo Cars Nederland B.V. €1.000 in de clubkas. Zonder dat het ten koste gaat van je eigen onderhandelingspositie. Zelfs na aanschaf kun je de relatie die je met MHCBE hebt, nog aangeven. 

Een mooi initiatief waar Bowls & Dishes zich bij aangesloten heeft. Directeur en eigenaar Serdar Iyiriboz is al 30 jaar verbonden aan de hockeyclub. Als lid en speler van Veteranen A is hij elke zondag op de velden te vinden en geniet hij wekelijks van de gezellige sfeer op de club. Sinds een paar jaar is hij ook trouwe supporter van zijn kinderen die bij de mini’s trainen en spelen. Graag wil hij dat ook zij over 30 jaar ook met een fijn gevoel (terug)kijken naar MHCBE. 

Joris van Caulil , directeur Van Roosmalen Tilburg, woont met zijn gezin in Berkel-Enschot. En hoewel hij zelf en zijn kinderen (nog) niet hockeyen, voelt hij zich wel betrokken bij de jongste generatie. 

Beiden dragen MHCBE een warm hart toe. Zij zijn van mening dat het plezier in hockey in eerste instantie begint bij de jeugd. Zij zijn de leden, vrijwilligers en ambassadeurs van de toekomst. Vandaar dat het voor Serdar en Joris belangrijk is dat een essentieel deel van het sponsorbedrag geïnvesteerd wordt in de jeugd en de mini’s: nieuwe materialen, events en opleidingen voor trainers en coaches. 

Dit sluit goed aan bij het gedachtengoed van MHCBE, waar tweedelijns- en breedte teams net zo belangrijk zijn als de eersten. Niet voor niets gaat er de laatste jaren dan ook steeds meer geld en aandacht binnen de club naar deze teams, met name bij de jeugd. Want hockeyen bij MHCBE moet voor iedereen leuk zijn!