banner5.jpg banner3.jpg

Zaalhockey

Zodra er meer informatie is over de zaalhockeycompetitie 2016-2017 wordt dat op deze pagina en middels een nieuwsbericht bekend gemaakt. 

Ben jij scheidsrechter, coach of zaalwacht in de zaal? Lees dan ook de informatie voor:

Data competitie
Seizoen 2016-2017 loopt van 4 december 2016 tot en met 19 februari 2017. Het wedstrijdschema is grotendeels bekend. Op dit moment worden locaties en scheidsrechters toegevoegd aan het schema van MHCBE. Wedstrijdschema is op te vragen via de KNHB app, standenmonitor en later op de website van MHCBE onder blokje zaal.  

Waar zijn de thuiswedstrijden?
Roomley in Udenhout en het Ruiven in Berkel-Enschot 

Trainingstijden
De beschikbare tijd om te trainen is beperkt. Per team is er 2 a 3 uur trainingstijd beschikbaar. Het schema hiervan is bekend en vind je hier (Excel trainingsschema). Wil je NIET met je team trainen, geef dat dan tijdig aan, dan kan de beschikbare tijd aan de andere teams worden gegeven.

Kosten
De contributie voor deelname in de zaal bedraagt 47,50 euro per teamlid. 

De uitrusting
Je hebt een indoorhockeystick nodig (ca 30 euro) en handschoen (ca 15 euro). Daarnaast heb je indoorschoenen nodig, veelal voldoen de schoenen die ook in de zaal voor de schoolgym zijn toegestaan (maar geen Allstars). 

Ieder team regelt scheidsrechters
Dit jaar regelt ieder team bij iedere thuiswedstrijd zelf 2 scheidsrechters. Coaches hebben hiervoor een mail gekregen en leveren de lijst met scheidsrechters aan. Deze gegevens worden ook opgenomen in het wedstrijdschema. Coaches/aanvoerder ontvangen nog bericht over de procedures rond de wedstrijden, regelen zaalwacht, opbouw zaal, ophalen trainingsmateriaal.