header-image-vb.jpg

Zaalhockey

Zodra er meer informatie is over de zaalhockeycompetitie 2017-2018 wordt dat op deze pagina en middels een nieuwsbericht bekend gemaakt.  

Ben jij scheidsrechter, coach of zaalwacht in de zaal? 

Download dan hier enkele aandachtspunten! (Enkel te downloaden via website)

 

Data competitie
Seizoen 2017-2018 loopt van 3 december 2017 25 februari 2018 (30/31 december en 10/11 februari is er geen competitie). Het wedstrijdschema wordt nog bekend gemaakt. Wedstrijdschema is straks op te vragen via de KNHB app, standenmonitor en later op de website van MHCBE onder blokje zaal.  

 

Info met betrekking tot de wedstrijden

       Er wordt gespeeld in drieluiken met wedstrijden van 2 * 20 minuten (thuis team speelt 1ste en 3dewedstrijd).

       Elk team speelt in principe 2 keer thuis en 4 keer uit.

       Voor de thuiswedstrijden dient het eigen team 2 scheidsrechters per wedstrijd te verzorgen (ook voor de 2dewedstrijd waarin het eigen team niet speelt).

       Elk team dient voor twee zaalwachten te zorgen voor hun complete blok.

       Team van het eerste blok installeert de balken, de goals en de wedstrijdtafel.

       Laatste team ruimt de zaal op.

 

Waar zijn de thuiswedstrijden?
Roomley in Udenhout en het Ruiven in Berkel-Enschot 

 

Trainingstijden
De beschikbare tijd om te trainen is beperkt. Per team is er 2 a 3 uur trainingstijd beschikbaar. Het schema hiervan wordt nog bekend gemaakt. Wil je NIET met je team trainen, geef dat dan tijdig aan bij zaalhockeycie@mhcbe.nl, dan kan de beschikbare tijd aan andere teams worden gegeven. 
Klik hier voor alle trainingstijden/trainingschema seizoen 2017/2018

 

Kosten
De contributie voor deelname in de zaal bedraagt € 47,50 per teamlid. 

 

De uitrusting
Je hebt een indoorhockeystick nodig (ca € 30) en handschoen (ca € 15). Daarnaast heb je indoorschoenen nodig, veelal voldoen de schoenen die ook in de zaal voor de schoolgym zijn toegestaan (maar geen Allstars). 

 

Ieder team regelt scheidsrechters

Dit jaar regelt ieder team bij iedere thuiswedstrijd zelf 2 scheidsrechters. Coaches hebben hiervoor een mail gekregen en leveren de lijst met scheidsrechters aan. Deze gegevens worden ook opgenomen in het wedstrijdschema. Als team geen scheidsrechter heeft, kun je die laten opleiden via de Arbitragecommissie.  Coaches hebben hierover een mail ontvangen. Coaches/aanvoerder ontvangen nog bericht over de procedures rond de wedstrijden, regelen zaalwacht, opbouw zaal, ophalen trainingsmateriaal.