header-image-vb.jpg

Vrijwilligersbedankavond - 13 maart

Nieuwsafbeelding
12-2-2020  | 
Beste vrijwilliger van MHC Berkel Enschot,
Om jou te bedanken voor je inzet gedurende dit seizoen willen we je van harte uitnodigen op het vrijwilligersfeest op 13 maart a.s..
Zonder jou en je vrijwillige bijdrage zou onze mooie club niet staan waar zij nu staat. Daarom willen wij samen met het bestuur even stilstaan bij deze belangeloze inzet en jou daar op originele wijze voor bedanken.

De deuren van het clubhuis zullen om 20.00u opengaan en om 20.30u wordt de avond officieel geopend. Bij aankomst ontvang je 5 muntjes en als je graag iemand mee wil nemen dan kan dat! Voor 15 euro mag je een introducé meenemen.
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aan te melden door een mail te sturen (voor 1 maart 2020) naar [email protected] met daarin je naam en telefoonnummer. En als je een introducé meeneemt ook graag zijn of haar naam.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je een van ons altijd even aanspreken. 

Groetjes van de Vrijwilligers Commissie
Michiel, Joost, Janneke, Corné en Mariella--
6 maart 2020 - MHC Berkel-Enschot volgt de richtlijnen en advies van het RIVM en de GGD. Dit betekent dat alle trainingen, wedstrijden en evenementen doorgaan. De vereniging heeft extra hygiëne-maatregelen zoals intensievere schoonmaak. Het bestuur verzoekt leden die in direct contact zijn geweest met geïnfecteerde mensen óf leden die onlangs in een door het RIVM aangewezen risicogebied zijn geweest, verenigingsevenementen niet te bezoeken.