header-image-vb.jpg

'Sport mee voor de ouderen met MHCBE!'

Nieuwsafbeelding
6-4-2020  | Begint jouw conditie in deze hockey-loze tijd snel achteruit te gaan en kan deze wel een boost gebruiken? Of vind je het gewoon heerlijk om toch lekker sportief bezig te zijn?! 
Dan hebben we GOED NIEUWS!! 

Op zaterdag 11 april om 11 uur organiseert MHC Berkel-Enschot een LIVE bootcamp voor heel Berkel-Enschot en omgeving. Hierbij kom je als deelnemer niet alleen eindelijk weer eens aan (de broodnodige) beweging toe maar wordt er ook geld ingezameld. Het ingezamelde geld wordt gebruikt om zoveel mogelijk ouderen, die nu niet van huis kunnen, van een aardigheidje te voorzien. Deze presentjes worden uiteraard gekocht bij lokale ondernemers

Meedoen is heel simpel, Like de Facebookpagina van MHC Berkel-Enschot of volg @mhcbe op Instagram en zorg dat je as. zaterdag om 11 uur klaar bent om lekker even sportief bezig te zijn in je tuin of woonkamer! Deelname is gratis maar deelnemers worden wel gevraagd om een vrijwillige kleine donatie te doen via een van de onderstaande veilige Tikkie betaallinken. 

Doneer € 1,- via de volgende Tikkie betaallink: 
https://tikkie.me/pay/c4tk7g223uledgoljj18

Doneer € 2,50 via de volgende Tikkie-betaallink: 
https://tikkie.me/pay/e44rt08feb16qo1p4k2n

Doneer € 5,- via de volgende Tikkie-betaallink: 
https://tikkie.me/pay/33utb94icfn2is2f1ob0

Doneer een bedrag naar keuze via de volgende Tikkie-betaallink: 
https://tikkie.me/pay/59hbevt4vdld4h66dq5n

Het idee van deze LIVE Bootcamp ontstond toen de hockeyclub haar leden vroeg om positieve ideeën aan te dragen om deze lastige periode goed door te komen. Joost Goesten gaf aan een online bootcamp te willen geven en Ebba Vogel wilde graag iets betekenen voor de ouderen. Samen zijn deze 2 ideeën tot dit mooie initiatief gekomen.

Initiatiefnemer en speler van Heren 3 Joost Goesten zal via de social media-kanalen van MHC Berkel-Enschot live gaan en hopelijk heel het dorp tegelijkertijd aan het sporten krijgen! Nodig al jouw teamgenoten, vrienden, familieleden uit die ook wel een Bootcamp kunnen gebruiken en vraag ze om ook gezellig mee te doen. Hoe groter de groep we aan het sporten krijgen, des te meer kunnen we ook betekenen voor de ouderen in ons dorp!

Namens alle betrokkenen alvast bedankt voor jouw deelname en donatie!

Heb je vragen over bovenstaande, mail dan naar [email protected] Dan proberen we je vragen z.s.m. te beantwoorden.

MHCBE zijn we samen!