header-image-vb.jpg

Bericht Technische Commissie inzake Trainingsschema seizoen 2020/2021

Nieuwsafbeelding
10-8-2020  | 

Het streven is om uiterlijk in week 32 het eerste (voorlopige) trainingsschema te kunnen publiceren op de website. 


Dit trainingsschema gaat in per 24 augustus 2020. Vanaf deze datum komen dan ook alle gereserveerde trainingstijden en wedstrijden die bij wedstrijdsecretaris Cees Wouters zijn aangevraagd te vervallen. 


In dit trainingsschema wordt rekening gehouden met de vanuit de club georganiseerde trainingen (dus voor elk team 1 training en voor de selectieteams 2 trainingen). 

Vanaf maandag 14 september kunnen de 2e teams en vanaf dinsdag 15 september kunnen de overige teams een 2e training aanvragen. Voor de junioren jongensteams is in alle gevallen een 2e training gepland (ivm de samenwerking met Udenhout).

Het aanvragen van een 2e training kan uitsluitend via de mail ([email protected]) en moet de volgende informatie bevatten: dag, tijdstip, veld(grootte) en trainer. Deze aanvragen zullen op volgorde van binnenkomst (via de mail) worden behandeld en indien mogelijk ingepland.

De trainingen starten in week 35 (vanaf maandag 24 augustus) voor alle teams.
In week 34 zal de uitgifte van trainingsmaterialen en evt keepersspullen plaatsvinden. De materiaalcie zal de trainers en of coaches informeren zodra de data hiervoor bekend zijn.