header-image-vb.jpg

Van de Bestuurstafel: Afsluiting van het seizoen

Nieuwsafbeelding
16-6-2020  | 

Beste clubleden,

Inmiddels zijn we weer een aantal weken aan het trainen. Op 4 mei mocht de jeugd starten en 2 weken later ook de senioren. Vanaf 1 juni mag er ook weer door de jeugd tot en met 18 getraind worden op de normale wijze.

De officiële trainingen zijn vanaf 15 juni klaar, maar teams mogen doortrainen in de nieuwe samenstelling. Voor meer info, klik hier voor dit nieuwsbericht op de website.

Nog steeds zijn we als club verplicht toezichthouders aan te stellen. Wij zijn erg blij met alle ouders die een keer een bijdrage hebben geleverd aan de surveillance.
 

Nieuwe brouwer
Er is een nieuw contract afgesloten met Heineken. Dit contract levert de club een aanzienlijke extra opbrengst op. Tevens is het assortiment uitgebreid. Jammer genoeg kunnen we nog geen biertje aan de bar drinken, maar hopelijk kan dit wel bij de seizoenstart vanaf 1 september 

Sponsoren
Het afgelopen jaar heeft de sponsorcommissie hard gewerkt en het aantal sponsoren fors weten uit te breiden. Ondanks Corona heeft geen enkele sponsor zijn contractverplichtingen verzuimd en daar zijn wij zeer dankbaar voor. Bij de ingang treft u dan ook een mooi nieuw doek aan met al onze sponsoren. Heeft u een bijzondere aankoop te doen? Kijk dan of dit mogelijk is bij een van onze sponsoren.


Seizoensafsluiting met pubquiz
Normaal gesproken zouden we het weekend van 20 juni een spetterend slotfeest hebben: teams worden gehuldigd die kampioen zijn geworden, een gezellige BBQ, een disco etc. Maar... dit jaar gaan we het anders doen:
Doe mee met de gezellige online MHCBE Pubquiz, op 27 juni vanaf 20.00 uur. 

Meer informatie over hoe je jezelf kunt aanmelden volgt héél snel, houd hiervoor je mailbox + mhcbe.nl + de MHCBE - social media kanalen in de gaten!

Ook zal het mogelijk zijn om via Simol een overheerlijk borrelpakket à 15 euro voor 2 personen. Meer informatie ontvangt u heel snel separaat. 

Contributie 2020-2021
We hebben een beroep op u gedaan de contributie voor 2019-2020 te betalen. Daarbij hebben wij u toegezegd dat we aan het einde van dit seizoen de balans opmaken. De kosten zijn vrijwel gelijk gebleken, met uitzondering van bv de beregening van de velden en de energie. De inkomsten zijn vrijwel geheel weggevallen. Als de balans positief uitvalt doen we uiteraard een financieel gebaar naar de leden in de vorm van een mogelijke korting. Tijdens de ALV in september worden de resultaten gepresenteerd en zal een voorstel worden gedaan voor de nieuwe contributie.