header-image-vb.jpg

Staf Heren 1 & Dames 1 voor volgend seizoen bekend!

Nieuwsafbeelding
19-6-2020  | 
Nadat beide teams vorig seizoen wisten te promoveren, beloofde het een bijzonder seizoen te worden. Dat werd het in meerdere opzichten ook en eindigde met een dubbel gevoel. Hockeyend gezien hebben beide teams namelijk laten zien in de klasse te horen en daar hadden we graag nog een aantal wedstrijden van genoten. Inmiddels is het vizier alweer gericht op volgend seizoen en dus de hoogste tijd voor een update.

Koert Tak en Esteban Rognoni nieuwe staff Heren 1
Vanaf komend seizoen vormen Koert Tak en Esteban Rognoni het nieuwe begeleidingsteam van Heren 1. Koert, die van 2012 tot 2016 al verantwoordelijk was voor Heren 1, keert na 3 seizoenen terug naar de club. Esteban, oud-international van Argentiniƫ en oud-Hoofdklasse speler bij TMHC Tilburg, gaat samen met Koert aan de slag om de stijgende lijn in de ontwikkeling van de spelersgroep voort te zetten.De komst van Koert en Esteban betekent ook dat we in goed overleg afscheid nemen van Niek Aarts en Jaro van Eekelen. Na drie succesvolle seizoenen en de historische promotie naar de Overgangsklasse kijken we terug op een zeer prettige samenwerking. Niek vervolgt zijn loopbaan bij Warande en Jaro gaat aan de slag bij MEP, waar hij al actief was.Ook in de spelersgroep zijn een aantal wijzigingen. Puk de Beer en Steven Hensen nemen na vele jaren trouwe dienst afscheid. Helaas hebben we geen passend afscheid kunnen nemen van deze sterkhouders en dat hopen we komend seizoen nog te kunnen doen. Puk en Steven blijven actief op de club als spelers van Heren 3.

 (v.l.n.r.): Koert Tak &  Esteban Rognoni


Volledige staff Dames 1 verlengd
Na de langverwachte (maarliefst 15 seizoenen) rentree in de Eerste klasse was Dames 1 de 2e seizoenshelft goed begonnen en stond het inmiddels op een veilige plaats op de ranglijst. Gezien het spel was dit ook meer dan terecht. Deze stijgende lijn wordt met dezelfde staff doorgezet richting komend seizoen. Hiermee blijven Pim Bekker, Craig Fuller, Gijs Taminiau en Marc Coopman aan het roer.

Net als bij Heren 1 zijn er een aantal wijzigingen in de spelersgroep. Zo nemen Lisanne Heuer en Anneke de Kok afscheid en stromen vanuit Meisjes A1 Fien Croon en Beau de Waal door.

 


(v.l.n.r.): Marc Coopman, Craig Fuller, Pim Bekker & Gijs Taminiau 

Omdat de Bond heeft besloten dat dit seizoen geen teams promoveren of degraderen, zien we Heren 1 ook komend seizoen weer terug in de Overgangsklasse en Dames 1 in de Eerste klasse. We hopen dat we snel weer van ze mogen genieten langs de lijn!