header-image-vb.jpg

Keeperstrainingen van start!

Nieuwsafbeelding
31-8-2020  | De keeperstrainingen worden deze week weer opgestart. Alle keepers van de jeugdteams, mits bekend dat er een vaste keeper is bij de TC, zijn benaderd door de keeperstrainer over de tijd en veld wanneer hij/zij keeperstraining kan volgen.

Ook de keeperstraining voor de 6- en 8-tallen worden deze week opgestart. Deze training is op vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur te volgen voor alle 6 en/of 8 tal keepers. Deze training is opgezet om ervoor te zorgen dat de keepers welke zaterdag gaan keepen een training keepen kunnen volgen. 

Mocht er in jouw team een keeper zitten welke interesse heeft om vast te gaan keepen is deze natuurlijk ook elke week welkom. Let wel ieder team heeft maar 1 set keepersmaterialen en het is niet de bedoeling om tussentijds te wisselen i.v.m. het tijdsverlies welke het omkleden kost. 

Mocht je vast willen gaan keepen of al vaste keeper zijn die keeperstraining wil volgen. Schroom niet om ons te benaderen per mail [email protected] om te kijken naar de mogelijkheden.