header-image-vb.jpg

MHCBE 'Kanjer van de maand': Ronald Verlaan!

Nieuwsafbeelding
22-12-2020  | 


Maandelijks kun je stemmen voor de Kanjer van de maand. Vorige maand werd Eva Blankenberg op deze manier in het zonnetje gezet; deze maand is het de beurt aan:
Ronald Verlaan! 

Ronald is binnen onze club actief als coach van M8E1, als trainer, als trainingscoördinator van de meisjes achttallen en Ronald is als lid van de Technische Commissie lijncoördinator van de meisjes A- en B-lijnen. Op die manier is Ronald actief betrokken bij alle lijnen waar zijn drie prachtige dochters in spelen.

In de afgelopen periode is Ronald bovendien een van degenen geweest die namens de TC 'de gaten dichtgelopen heeft', die ontstonden door quarantaine of ziekte van trainers. Op die manier was Ronald bijna dagelijks op onze club te vinden en mede door zijn inzet zijn nagenoeg alle jeugdtrainingen doorgegaan.

En dat allemaal naast zijn functie bij de vrijwillige brandweer van Berkel-Enschot, naast zijn rol als vader van een jong gezin en in een zakelijk hectische periode. Ronald zet zich met zijn positieve instelling en gulle lach onvermoeibaar in voor het hockeyplezier van vele jeugdleden en is een vrijwilliger waar onze club op kan bouwen.

 

Ronald, jij bent de MHCBE-kanjer van de maand!

 

 

 


Wil je zelf een persoon of een team nomineren? Stuur dan een mail met jouw onderbouwing en eventuele foto die gebruikt mag worden voor publicatie naar: [email protected] Iedereen mag genomineerd worden om een reden die jijzelf belangrijk vindt.