header-image-vb.jpg

Teamindeling mini's na winterstop

Nieuwsafbeelding
31-1-2021  | 
De teamindeling van de mini's voor na de winterstop is voor iedereen nu zichtbaar in het leden onderdeel van de website. Hoewel het uitgangspunt is geweest om de teams zoveel als mogelijk intact te laten, hebben we bij de mini meisjes toch enkele noodzakelijke aanpassingen moeten doorvoeren. Bijvoorbeeld vanwege langer lopende verzoeken tot aanpassingen of het door- en instromen van nieuwe speelsters.

  • De trainende mini's F van voor de winterstop gaan nu voor het eerst 3 tallen spelen; de meisjes zijn in twee drietallen verdeeld waarbij zoveel als mogelijk rekening is gehouden met sociale aspecten.
  • De 3 tallen van voor de winterstop gaan vanaf de tweede seizoenshelft over naar de 6 tallen. Dit worden de M6E5 t/m M6E7. Vanwege de beperkte en aangepaste competitie van het afgelopen jaar hebben we onvoldoende basis om de teams volledig opnieuw in te delen. Daarom is, op een enkele noodzakelijke aanpassing na, ervoor gekozen om de 3 tallen teams bij de overgang naar de 6 tallen zoveel als mogelijk intact te laten.
  • De 6 tallen M6E1 t/m M6E4 van voor de winterstop spelen ook na de winterstop in zoveel als mogelijk dezelfde samenstelling.
  • De speelsters uit de trainingsgroep M van maandag middag zijn ofwel ingedeeld in enkele bestaande teams danwel geplaatst in een nieuw team, de M6E8. Hierin kunnen zij komend half jaar verder vertrouwd raken met de competitiewedstrijden.
  • De 8 tallen zijn op een enkele aanpassingen na, nagenoeg onveranderd.
We vertrouwen erop jullie zo goed als mogelijk te hebben geïnformeerd en kijken uit naar een gezellige en sportieve tweede seizoenshelft!

Technische Commissie MHC Berkel-Enschot