header-image-vb.jpg

Van de Bestuurstafel..

Nieuwsafbeelding
17-2-2021  | 

Alweer bijna een jaar zitten we opgescheept met het Coronavirus en wanneer we weer terug kunnen naar het oude normaal is nog lang niet duidelijk. Senioren en trimmers zijn nog steeds verstoken van hun geliefde hockeyspel en de junioren mogen alleen maar trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Afgelopen week hebben de weergoden ook nog roet (lees sneeuw) in het eten gegooid. Maar misschien was dit winterweer wel de langverwachte en gehoopte afleiding van de Lockdown, thuiswerken, gesloten horeca, dichte winkels, kinderen (nog) niet naar school en de avondklok.

Blijf fit en in beweging tijdens de Lock down!
Het valt niet mee om fit te blijven in deze lastige tijden. Nu we al een hele tijd niet kunnen hockeyen, is het belangrijk om in beweging te blijven en conditioneel goed te zijn voorbereid als de competitie weer van start kan gaan.
Het Bestuur heeft daarom Tim Schalken, personal trainer & lid van onze club, opdracht gegeven een sportschema te ontwikkelen voor leden die handvatten nodig hebben om fit te blijven.

Het sportschema bestaat uit 8 verschillende trainingen waarbij aan alle facetten aandacht wordt besteed inclusief handige instructievideo’s. Klik hier voor het sportschema.

Vragen over dit trainingsschema? Vraag het Tim via [email protected] "

Heb je interesse in sportbegeleiding in een andere vorm kijk dan ook eens in de lijst van onze sponsoren.

MHC Berkel-Enschot op zaterdag rookvrij.
Al enige tijd is onze hockeyvereniging op verschillende plaatsen rookvrij. Na aanleiding van een grondig onderzoek, gesprekken met de GGD en omliggende hockeyverenigingen hebben wij geconcludeerd dat het wenselijk is om op de zaterdagen geheel rookvrij te worden. Daarom mag er met ingang van maart 2021 niet meer op de zaterdagen gerookt worden op het volledige terrein van MHCBE. Roken gaat niet samen met onze sportende jeugd. Zo willen wij ook een bijdrage leveren aan een rookvrije generatie. Door middel van borden en banners, zullen we dit onze leden en bezoekers duidelijk maken. Ook verwachten wij van onze leden dat ze elkaar hierop vriendelijk zullen aanspreken. Op de zondagen verandert er vooralsnog niets. Dan mag er nog steeds niet gerookt worden op en rond de velden en in ons clubhuis. Roken op het terras en het parkeerterrein blijft toegestaan.

 

Kanjers(s) van de maand.
Al een aantal maanden kunnen leden en vrijwilligers elkaar nomineren voor de titel: "Kanjer van de maand”.

Deze keer hebben we niet gekozen voor 1 kanjer, maar voor héééél veeeeeel kanjers. En dat zijn deze keer alle vrijwillige ouders die onder alle wisselende weersomstandigheden en onmogelijke tijden al maanden de taak van Corona-toezichthouder op zich nemen

Dankzij hun voldoen we aan de gestelde corona-eisen en kan onze jeugd doorgaan met trainen het spelen van onderlinge wedstrijden en dus de terechte KANJERS van de maand.

Wil je ook iemand of een groep nomineren voor de kanjer van de maand, stuur dan een mail naar de [email protected]

 

Wist u dat..?
- De overheerlijke oliebollen actie van Eva € 556.65 voor de club heeft opgebracht.

- Eva ook weer de nieuwe actie had bedacht in de vorm van een Coronaval-pakket

- Wij benieuwd zijn wat de volgende actie is van onze kanjer van de maand 'oktober 2020'

- De verlichting op de velden nog regelmatig, na de laatste training, niet worden uitgezet

- Er voor de vacature van Wedstrijdsecretaris nog niemand zich heeft gemeld

- Sponsoren hun vacatures en stageplaatsen gratis op onze website kunnen plaatsen

- Je voor stageplaatsen en een open sollicitatie natuurlijk contact op kunt nemen met onze sponsoren

- Je wijzigingen in je adres, telefoonnummer en mailadres altijd moet doorgeven aan de ledenadministratie

- De paarse kleding/textiel inzamelcontainers op last van de gemeente weg moesten