header-image-vb.jpg

UPDATE: Masterclass Hockey Jongens

Nieuwsafbeelding
29-4-2021  | 


Inmiddels hebben zich al ruim 60 jongens ingeschreven voor de Masterclass van onze Heren 1 spelers op 15 mei. Wil je nog mee doen? Dat kan, geef je dan per mail op vóór 1 mei aanstaande. Alle D, C, B en A-spelers kunnen deelnemen aan de Masterclass welke zal worden gegeven door de spelers van ons eigen Heren 1. Veel verschillende hockeytechnieken zullen worden behandeld en onze Heren 1 spelers geven hun eigen geheim prijs.

Dus wil je meer leren over de Scoop, Sleep, Puch, Slag, Flats, etc. meld je dan snel aan voor deze Masterclass door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vermeld hierin je voor- en achternaam en in welk team je speelt.

De volledig Masterclass zal corona-proof worden georganiseerd op een afgezet deel van het terrein op velden 2, 3 en 4. Speciale corona toezichthouders zullen extra toezicht houden op de corona regels op ons complex. Voor de deelname vragen wij een kleine bijdrage van € 5,- deze dient op de dag zelf te worden voldaan bij de organisatie. De organisatie is voor vragen ook bereikbaar via [email protected].