header-image-vb.jpg

Simol Clubhuis Exploitatie wordt CAN10 Sporthoreca

Nieuwsafbeelding
16-4-2021  | 

Al ruim 10 jaar is Simol Clubhuis Exploitatie verantwoordelijk voor alle horeca-activiteiten bij ons op MHC Berkel-Enschot. Hierdoor hebben we als vereniging grote stappen kunnen zetten op het gebied van professionalisering & kwaliteit en hoef jij als lid geen tijd vrij te maken voor bardiensten. Hetgeen we nu kunnen aanbieden op het gebied van horeca binnen onze vereniging is vrijwel niet te realiseren met vrijwilligers.

Het concept wat verder gaat dan slappe koffie en een simpele tosti, maar juist het aanbieden van kwalitatieve producten, luxe broodjes en gezonde(re) opties bleek een schot in de roos bij zowel onze eigen leden als bij de bezoekende teams in het weekend! "Juist omdat we erin geloven dat we dit concept naar een nóg hoger niveau kunnen tillen, hebben we besloten om een nieuwe, frisse start te maken! Om deze nieuwe start extra kracht bij te zetten gaan we voortaan door het leven als CAN10 Sporthoreca!” aldus Eva - Horecamanager CAN10 MHC Berkel-Enschot.

Van welk lekkers jij, vanaf het moment dat het clubhuis weer opengaat, precies kunt gaan genieten houdt CAN10 nog even als verrassing! Maar een ding is zeker, Eva en haar gehele CAN10-team kunnen niet wachten om jou weer te begroeten in het clubhuis!