header-image-vb.jpg

Schema: Inname trainings & keepersmateriaal

Nieuwsafbeelding
4-6-2021  | Beste trainers en coaches van MHCBE,

Ook een bijzonder seizoen kent een start en een einde. Voor 2020/2021 is dat einde in zicht en gaan we starten met de voorbereidingen voor 2021/2022. Een van die onderwerpen betreft de inname en uitgifte van materialen.

Als club hebben we een moment in het jaar nodig om de status van de uitgegeven materialen te bevestigen. Zijn er voldoende materialen beschikbaar, per team en zijn de materialen (hesjes/keeper-uitrusting) nog passend. Hierbij kijken we vooruit zodat een team in haar nieuwe samenstelling een frisse start kan maken na een korte onderbreking. De communicatie rond de teamindeling is daarom het beste moment voor inname en uitgifte. Voor dit seizoen zullen we daarom de materialen van de bestaande teams innemen in de trainingsvrije periode op 7 en 8 juni a.s.. Hieronder vind je het inleverschema per team.

Vanaf 21 juni kan de trainer/coach van het nieuwe team haar materiaal via uitgifte in de lockers weer gaan gebruiken.

Voor inname is van belang dat alle materialen retour komen inclusief de keepersuitrusting. Dit is een verantwoordelijkheid van het gehele team en bespaart de club onnodige kosten. Indien spullen ontbreken zonder afdoende reden kan er een nacalculatie volgen.

Wij zien jullie graag op 7 of 8 juni aanstaande op het terras naast het clubhuis.


Met vriendelijke groet,
De Materiaalcommissie.