header-image-vb.jpg

Vrijwilligers voor EHL gezocht!

8-3-2022  | 

De ABN AMRO Euro Hockey League op AH&BC staat voor de deur. Amsterdam D1, Den Bosch D1, Kampong H1 en Bloemendaal H1 gaan samen met 16 andere Europese teams strijden om de felbegeerde Europacup. Het belooft een geweldig paasweekend (13 t/m 18 april 2022) te worden.

Samen met veel toeschouwers en vrijwilligers wordt de EHL een prachtig hockeyweekend, waarvoor we jullie leden graag van harte uitnodigen. Maak er een inspirerend teamuitje van op de tribunes als toeschouwer of een gezellig en leerzaam kijkje achter de schermen met vriendinnen of vrienden als vrijwilliger.
Zonde om deze kans op tophockey te missen, toch?

AH&BC zoekt nog vrijwilligers die willen helpen om dit paasweekend in goede banen te leiden, help jij mee?

Als vrijwilliger heb je gratis toegang tot de wedstrijden van die dag en wordt er natuurlijk goed voor je gezorgd tijdens je werkzaamheden. Bovendien krijgen zilveren of gouden vrijwilligers leuke extra's in de vorm van EHL kleding om te houden of een VIP uitnodiging voor de Play-offs vanuit de Wagener lounge. Misschien wel tegen eigen club. Gewoon gezellig of goed op je CV, doe mee!

Aanmelden kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYRI3AZ3xLIb0ttG5nS9nOuXvSEng--zU8_Hy1azTIA1zLVg/viewform