header-image-vb.jpg

Afscheid van de penningmeester

3-10-2014  | 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben we afscheid genomen van Janneke Jansen als penningmeester: tot haar grote spijt kan ze haar rol als penningmeester niet verenigen met haar nieuwe baan.

Janneke is acht jaar penningmeester geweest; ze maakte drie voorzitters mee. Janneke deed haar werk grondig en was daarbij recht in de leer; als het gaat om de cijfers en de regels was ze heel precies. Ze was ook kordaat: met haar komst kwam er een eind aan ellenlange begrotingsvergaderingen; een half uurtje was dan meer dan genoeg. De andere onderwerpen binnen de vergadering vond ze niet altijd interessant; als het allemaal wat langer duurde, vond ze al tijdens de vergadering dat we wel een borrel hadden verdiend.;-)

Janneke heeft ook enkele jaren getrimhockeyd en daarover erg humorische stukjes in het papieren clubblad geschreven. Haar kinderen hockeyen inmiddels ook; van de vroege ochtenden is ze geen fan. Dezelfde kinderen gaan ook naar de opvang bij Humanitas; ook door de week draagt ze dus bij aan de begroting van de club.

Het penningmeesterschap is een hele klus; het is niet voor niets dat nieuwe vrijwilligers niet in de rij staan. We zijn Janneke heel dankbaar dat ze deze taak zo lang zo conscientieus heeft gedaan!

Jan Kleijn,
voorzitter