header-image-vb.jpg

Bericht van de voorzitter

10-12-2014  | 

 Voor mijn gevoel zijn we "gisteren" aan het seizoen begonnen. Maar in werkelijkheid zit de eerste helft van het seizoen 2014-2015 er al weer op. Met sportieve successen voor veel van onze teams. Heren 1 doet het buitengewoon goed en is de terechte "herbstmeister". Maar ook dames 6 en dames veteranen A staan bovenaan. Bij de jeugd hebben we hele waslijst aan kampioenen; JA1, JD1, JD2, MA2, MA3, MB2, MB4, MD1 en MD5.

Voordat we weer naar buiten gaan voor de 2e helft van de competitie gaat een aantal teams de zaal in. Dankzij de inspanningen van diverse commissies en andere vrijwilligers kunnen maar liefst 34 teams deze winter in competitieverband zaalhockeyen, waaronder alle juniorenteams. De teams moeten dit jaar zelf voor de scheidsrechters zorgen. Er wordt al druk geronseld bij ervaren maar ook bij nieuwe scheidsrechters. Wij verwachten van onze teams en hun supporters dat zij respectvol met onze ervaren en "verse" scheidsrechters omgaan zodat niet alleen de teams maar ook de scheidsrechters veel plezier aan de wedstrijden beleven. Ik wens de teams die de zaal ingaat veel succes.

MHC Berkel-Enschot staat stevig op twee benen. Naast alle sportieve hebben er ook diverse sociale activiteiten plaatsgevonden. Dat we ook van een feestje houden blijkt uit de drukbezochte en gezellige openingsdisco, het Oktoberfest en de zondagdisco's. En ook het Zwarte Pieten Hockeyfeest was een groot succes. Binnenkort is de A/B jeugd aan de beurt. We hopen op een druk en gezellige pyjama party op 13 december. Op dit feest wordt, conform de wet- en regelgeving, geen alcohol geschonken. Het bestuur is overigens van mening dat het handhaven van het alcoholverbod voor -18 niet alleen een zaak van de club en Simol is maar ook van de ouders, en de kinderen zelf.

Sinds kort is het bestuur weer volledig op sterkte. Wij zijn bijzonder blij dat Paul Mouwen bereid is om de nieuwe penningmeester van MHC Berkel-Enschot te worden. Paul is ter zake kundig (partner bij Van Boekel Accountants & Adviseurs) en sinds zijn dochters bij de mini's hockeyen ook direct betrokken bij onze club. Wij wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe rol.

Naar aanleiding van het verzoek van de Algemene Ledenvergadering op 30 september jongstleden heeft het bestuur besloten om bij degenen die de contributie per incasso betalen deze in twee termijnen te gaan innen. We hopen dat dit voor iedereen een stimulans is om volgend seizoen per incasso de contributie te betalen. Dit scheelt ons veel werk.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde eerst seizoenshelft en we hopen natuurlijk dat we dit aan het einde van het seizoen weer kunnen zeggen.

Namens het gehele bestuur wil ik al degenen die zich het afgelopen jaar weer met hart en ziel voor onze club hebben ingezet heel hartelijk bedanken. Zonder uw inzet op sportief en organisatorisch vlak waren we niet de gezonde en bruisende vereniging die we nu zijn.

 

Het bestuur wenst u fijne feestdagen!

 

Jan Kleijn ,

Voorzitter MHC Berkel- Enschot