header-image-vb.jpg

Volgend jaar niet meer hockeyen?

28-3-2015  | 

Beste leden en ouders,

De hockeyclub hanteert voor het volgende seizoen een uiterste opzegdatum van 1 mei. Dat is voor sommige mensen aan de vroege kant om een beslissing te nemen, maar de KNHB verwacht al ruimschoots voor het nieuwe seizoen een opgave van het aantal teams en dan moeten we dus op tijd weten hoeveel leden er zullen zijn.

Zeg je lidmaatschap dus bijtijds op! Er is maar één manier om dat te doen: stuur een mail aan [email protected] Een melding aan de TC of je trainer is onvoldoende; ondanks alle goede bedoelingen van iedereen bereikt zo'n bericht de ledenadministratie vaak niet (op tijd). Door vele vervelende ervaringen de afgelopen jaren zijn we behoorlijk streng geworden: na 1 mei opzeggen kost je tot 15 augustus 50 euro aan opzegkosten. Zeg je nog later op, dan wordt de volledige contributie in rekening gebracht.

Mocht je (bijv. om studieredenen) twijfelen hoe het volgend seizoen zal gaan, laat dat dan ook weten. Meld het bij de TC én de ledenadministratie, zodat we kunnen overleggen hoe we dat handig oplossen.

Voor de zekerheid: we kunnen helaas geen ruimte bieden voor te laat opzeggen omdat je niet in een ‘leuk team' of bij vriend(inn)en bent geplaatst. Bij een teamsport horen teamindelingen en we kunnen het nooit precies iedereen naar de zin maken. De ervaring leert dat vrijwel iedereen, jong en oud, ook in een team met nieuwe mensen echt zijn draai wel weer vindt.

Dank alvast voor de medewerking,

namens het bestuur

Maryvon Putman,
secretaris