header-image-vb.jpg

Bericht van de voorzitter omtrent barbeheer!

11-6-2015  | 

Omdat de contracten met de barbeheerder en de bierleverancier afliepen, zijn er afgelopen week nieuwe contracten getekend door een delegatie van het bestuur (penningmeester Paul Mouwen en ondergetekende). Het echte werk is echter gedaan door de beheercommissie; met name Henk Hoppenbrouwers, Kees Kleinvelderman en Hidde Naaijkens hebben er veel tijd in gestoken. Namens de hele club: bedankt! 

Simol is inmiddels alweer een aantal jaar de gastheer achter de bar. Dat werkt heel goed en zeker met vaste contactpersoon en drijvende kracht Eva is er wederzijds grote betrokkenheid ontstaan. Simol zal ook de komende vijf jaar weer onze bar bestieren. Overigens is daarbij veel meer mogelijk dan veel mensen denken: wil je een leuke avond met wat eten of snacks met je team, of voor of na de wedstrijd iets eten: neem contact op met Eva! Ook initiatieven tot evenementen zijn altijd welkom, neem dan contact op met de evenementencommissie.

InBev was voorheen ook wel eens onze leverancier van bier, maar de afgelopen jaren niet. Voor de nieuwe periode van vijf jaar hadden zij een bijzonder aantrekkelijke aanbieding voor de club. Vanaf het nieuwe seizoen wordt er Jupiler geschonken. En nog meer goed nieuws: de bierprijs blijft (eventuele accijnsverhogingen daargelaten) de komende jaren hetzelfde!

Nogmaals dank aan de beheercommissie voor het vele, goede werk. En… proost!

 

Jan Kleijn,

Voorzitter