banner-beheercommissie.jpg

Definitieve teamindeling jongens mini's & junioren seizoen 2018-2019

Nieuwsafbeelding
11-6-2018  | 

LET OP; de bijlagen van dit nieuwsartikel zijn enkel te openen via website: mhcbe.nl (helaas niet via de mobiele MHCBE-App)


Update: Definitieve teamindelingen jongens mini's & junioren seizoen 2018-2019

Hierbij presenteert de Technische Commissie de teamindeling voor de jongens junioren en mini's.

Het was weer een hele puzzel dit jaar, ondanks de samenwerking met Udenhout in de B-C-D lijn hebben we toch jongens van verschillende leeftijdscategorieën samen moeten voegen.


De teamindeling is onder voorbehoud van een aantal bij de bond ingediende dispensaties. Bij de teamsamenstelling van de junioren is zo veel mogelijk rekening gehouden met leeftijd, spelniveau en spelplezier. Ook de input vanuit trainers en coaches heeft geholpen en daarnaast heeft de TC trainingen en wedstrijden bekeken.

Bij de teamsamenstelling van de mini jongens is zo veel mogelijk gekeken naar leeftijd en spelplezier en wordt niet op niveau ingedeeld.


Voor de A1, B1, C1 en D1 geldt een selectie vergoeding welke aan het begin van het seizoen wordt vastgesteld. Zij krijgen ook twee trainingen op het complex van Berkel-Enschot.

De B2, C2 en D1 zijn combi-teams waarvoor een tweede training op het complex van MHC Udenhout wordt gefaciliteerd. Op zaterdag 23 juni is er een kennismakingsmoment voor de combi-teams op het complex van MHC Udenhout. Wij verwachten de spelers(in hockey kledij en met hockey spullen) en ouders om 14:30.


Het trainingsschema zal zo spoedig mogelijk worden samengesteld wanneer de trainers bekend zijn, deze wordt op de site gepresenteerd.


Voor vragen en/of toelichting over de teamindeling bij de jongens junioren en mini’s kun je terecht bij de Technische Commissie [email protected]


Klik hier voor teamindeling jongens mini-teams

Klik hier voor teamindeling jongens junioren-teams


Met vriendelijke groet,


Technische Commissie