banner-beheercommissie.jpg

Nieuwe voorzitter MHC Berkel-Enschot

Nieuwsafbeelding
25-9-2018  | 
Nieuwe voorzitter voor MHCBE
 
Tijdens de ALV van 19 september is er na 5 jaar afscheid genomen van Jan Kleijn als voorzitter van MHCBE. Tijdens zijn bestuursperiode is er veel bereikt. De club is financieel erg gezond en Jan heeft samen met bestuur en andere betrokkenen het voorwerk verricht voor het moderniseren, uitbreiden en privatiseren van ons complex. Als alles naar wens verloopt zal dit voor het seizoen 2019/2020 gerealiseerd moeten zijn.
 
Met alles wat nu bereikt is en in de pijplijn zit, is het voor Jan het moment om het stokje over te dragen aan Harold de Baar.
Het is de taak van onze nieuwe voorzitter om onze kernwaarden te bewaken, in te spelen op maatschappelijke veranderingen, de groei van Berkel-Enschot en daar waar mogelijk in te spelen op wensen van onze leden en alle andere belanghebbenden. De plannen met ons complex gaan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.
 
Harold de Baar (51 jaar) is met zijn gezin woonachtig in Berkel-Enschot. Al heel wat jaren is hij bij MHCBE langs de zijlijn supporter geweest van de teams van zijn vrouw Anke en later van zijn dochter Julie en zoon Tijmen. Hij was werkzaam als directeur en daarna als DGA bij verschillende bedrijven in klimaattechniek voor de utiliteitsmarkt. Daarnaast is hij altijd breed maatschappelijk betrokken geweest binnen en buiten Berkel-Enschot. Zo is Harold actief geweest als coach bij Jong Brabant, als jeugdcoach op Golfpark de Efteling en als vrijwilliger bij de buurtpreventie. Samen met stichting Homeplan is hij diverse keren op bouwreis geweest in Latijns Amerika om huizen te bouwen in sloppenwijken voor de allerarmsten.
Harold is zelf nooit hockeyer geweest maar sinds vier jaar wel coach en trainer van het huidige Dames 2.
 
De functie van voorzitter is hem niet vreemd omdat hij op dit moment ook voorzitter is van het businessclub bestuur van RKC Waalwijk en van een VVE. 
 
Harold:
"De laatste jaren ben ik steeds meer gaan houden van deze mooie sport en werd ik steeds actiever als coach en trainer. Daarbij ben ik blijven zoeken naar mogelijkheden om progressie te boeken zonder dat dit ten koste ging van het plezier die dit spel met zich meebrengt. 
In mijn rol als voorzitter zal ik hetzelfde nastreven. De kennis en vaardigheden die ik in het bedrijfsleven heb opgedaan wil ik nu gaan inzetten voor MHCBE. Ik zal mijn uiterste best doen om samen met het bestuur, de commissies en de vele vrijwilligers die MHCBE rijk is, 
onze club op velerlei fronten naar een nóg hoger niveau te brengen. Dit met behoud van een sfeer waarbinnen iedereen zich thuis en gewaardeerd voelt. Hiervoor hebben wij uw hulp en mening nodig en wij hopen dat wij hierop mogen rekenen.Van ons mag u transparantie en heldere communicatie verwachten. Zo werken we samen aan de toekomst van onze club zodat we niet alleen kunnen toewerken naar een volgend lustrum maar vooral voor de lange termijn ambities kunnen vaststellen, realiseren en bewaken.”
 
De komende tijd zal Harold gebruiken om nader kennis te maken met de verschillende commissies binnen de club en overige betrokkenen om te zien en te voelen wat er allemaal speelt en leeft.