banner-beheercommissie.jpg

Oktober, succesmaand voor MHCBE!

Nieuwsafbeelding
5-11-2018  | 

Oktober is voor MHCBE een succes maand gebleken. Tijdens de ALV van 19 september moesten wij onze leden helaas nog mededelen dat we geen hoofdsponsors meer hadden en dat we zouden starten met een negatieve begroting.

Onze sponsorcommissie heeft in oktober een top prestatie verricht waardoor we vele nieuwe sponsoren aan ons hebben kunnen binden. Het is hen ook gelukt om 3 nieuwe hoofdsponsors te vinden die afgelopen vrijdag in de kazerne van de leerfabriek te Oisterwijk gepresenteerd zijn. Van Boekel accountants en adviseurs, Club de hockey en golfspecialist en Van Loon Galleries, zijn de komende jaren gezamenlijk onze nieuwe hoofdsponsors. Samen met alle andere nieuwe sponsoren en zeker niet te vergeten alle sponsoren die ons al jaren trouw zijn dragen zij er voor een belangrijk deel toe bij dat wij weer een positieve begroting hebben zonder dat wij onze contributie fors hebben verhoogd. Hierdoor blijft de hoogte van onze contributie, in vergelijk tot de andere hockeyverenigingen in onze regio erg laag en daar zijn wij allen best wel trots op.


Naast het succes van de sponsoren mochten wij vorige week vrijdag een cheque van € 1.207,80 namens de Rabobank clubkas campagne in ontvangst nemen. Een bedrag wat aanzienlijk hoger was dan het jaar ervoor. Langs deze weg willen wij de Rabobank maar ook alle leden van de Rabobank die hun stem op onze club hebben uitgebracht, bedanken voor dit fantastische bedrag. Dit bedrag verdwijnt niet in de clubkas maar zal worden gebruikt om voor ieder team een safety-pakket te kopen om kleine blessures op en naast het veld te kunnen behandelen.


Als klap op de vuurpijl hebben we allemaal in de krant kunnen lezen dat de gemeente Tilburg een subsidie van € 730.000,- in zijn begroting heeft opgenomen voor MHCBE. Als het deze maand door de raad komt en dat is wel de verwachting, kunnen wij aan het einde van dit seizoen starten met het moderniseren, uitbreiden en privatiseren van ons complex.


Maar er waren niet alleen financiële successen. Op het sportieve vlak doen we het als club fantastisch. Onze heren en dames 1 staan op de eerste plaats en zij zijn niet de enigen. Veel van onze andere damesteams jong en oud staan bovenaan of draaien bovenin mee. De heren blijven een beetje achter maar tonen weer andere kwaliteiten na de wedstrijd. Op de zaterdagen als onze junioren en mini’s in actie zijn is het een drukte van jewelste op en om de velden. Het doet ons deugd om de betrokkenheid van zo veel ouders te zien.


Als bestuur hebben we naast onze reguliere taken een start gemaakt met onze routemap voor de komende jaren zodat we het samen nog beter kunnen gaan doen. Communicatie is een veel gehoord verbeterpunt en daar gaan we dan ook zeker aan werken. Om de juiste keuzes op ieder vlak te maken is de mening van onze commissies, vrijwilligers, sponsoren maar ook van alle andere leden nodig. Daarom ontvangen wij graag suggesties met verbeterpunten op de mail [email protected] . Wij beloven niet dat we iedere wens of verzoek een positief vervolg kunnen geven maar het is ons streven om daar waar mogelijk actie te ondernemen.


Wij wensen iedereen veel plezier op en om het veld met daar waar mogelijk een sportief succesje!


Met vriendelijke groet,


Het bestuur van MHCBE