banner-beheercommissie.jpg

Nieuwe hoofdsponsoren MHC Berkel-Enschot!

Nieuwsafbeelding
5-11-2018  | 
Van Boekel Accountants en Adviseurs, van Loon Galleries en Club dé Hockey en Golfspecialist nieuwe Hoofdsponsors van MHC Berkel-Enschot!Met veel genoegen mogen wij aankondigen dat van Boekel Accountants en Adviseurs, van Loon Galleries en Club dé Hockey en Golfspecialist, zich voor de komende 3 seizoenen als hoofdsponsors aan MHC Berkel-Enschot hebben verbonden. Daarnaast hebben de drie sponsors zich uitgesproken over een eventuele optie van nog eens 3 jaar. Een mooie combinatie van 3 Jonge dynamische ondernemers met een hart voor de hockeysport in Berkel-Enschot !

Van Loon Galleries

Kunstgalerie Van Loon Galleries is gevestigd in een prachtig oud pand aan de Taalstraat in Vught met een bijzondere achtergrond. Het pand is de voormalige pastorie van de Parochie Onze Lieve Vrouw Middelares. Deze pastorie is in 1953 gebouwd onder architectuur van architect Kropholler. De pastorie is na een complete metamorfose een prachtig plek geworden voor hun kunstgalerie.
www.vanloongalleries.com

Van Boekel Accountants en Adviseurs

Van Boekel accountants en adviseurs uit Tilburg is een begrip voor talrijke ondernemingen, van eenmanszaak tot middelgroot bedrijf. In de jaren van hun bestaanheeft het kantoor een respectabele reputatie opgebouwd. Van Boekel accountants en adviseurs wordt geleid door eenmanagement van 5 personen. Zij vormen de drijvende kracht in een team van circa55 medewerkers.
www.vanboekel.nl

Club dé Hockey en Golfspecialist

Club Dé Hockey en Golfspecialist is dé locatie voor al uw golf- en hockeymaterialen. Een zeer uitgebreide collectie opgebouwd uit diverse toonaangevende merken, zorgt ervoor dat u een zeer ruime keuze heeft. Gastvrijheid en service hebben bij hen prioriteit nummer één!
www.club-hockey-golf.nl