header-image-vb.jpg

Van de bestuurstafel!

Nieuwsafbeelding
28-10-2019  | Beste leden,

Op 24 september vond de ALV plaats en is akkoord gegeven op de plannen van alle commissies voor het nieuwe jaar.  Nieuw is onder andere een rook-beleid en consumpties voor ingedeelde scheidsrechters. Van de ruim 80 actiepunten die in het voorjaar zijn verwoord tijdens de bijzondere ledenvergadering zijn al bijna de helft verwezenlijkt.

Consumptieprijzen
Er is onderzoek gedaan naar de prijzen van consumpties bij de omliggende clubs. Conclusie, we zitten qua prijslevel echt niet zo hoog als velen denken. We hebben de prijzen voor je op een rijtje gezet (koffie/fris/bier/pitcher). Wil je de complete lijst ontvangen? Mail dan naar [email protected]

Samen Schoon
Op dit moment is er veel extra geld nodig om het clubhuis, velden en toiletten schoon te houden. Op sommige momenten is het echt een rommeltje en zijn de toiletten vies. Wees zuinig op het nieuwe complex, gooi je afval in de prullenbakken, neem flesjes/glazen mee terug naar het clubhuis en hou de toiletten schoon. Op deze manier sparen we veel geld uit die nu nodig is voor het vele extra schoonmaken.

Na de herfstvakantie
Voor de meeste teams was er een weekje herfstvakantie. In deze periode hebben bij de miniteams als de junioren herindelingen plaatsgehad, wat tot gevolg heeft dat wedstrijdschema’s en aanvangstijden veranderd kunnen zijn. Check daarom nog even goed wanneer je volgende wedstrijd is (en waar).Ook dit jaar deden we mee aan de RABO Clubsupport. Vorig jaar hebben we van de bijdrage voor alle teams safetykits gekocht. Er is door de RABO bank een leuke clip gemaakt die nu op onze site gedeeld mag worden, zie video onder dit bericht. De opbrengst voor dit jaar was ook enorm, ruim 1000 euro. Deze wordt gebruikt voor het aanbieden van een lidmaatschap voor mensen die anders niet zouden kunnen hockeyen.

Werken aan je conditie
Alle teams met leden vanaf 12 jaar krijgen een gratis groepsles bij Rank Sport. Wil je hier gebruik van maken meld ja dan aan via je coach op [email protected] Doe dat voor 8 november aanstaande.

Urgente vacatures
MHCBE mag zich met 150 vrijwilligers gelukkig prijzen, maar er is op korte termijn op veel fronten hulp nodig. Voor de financiële commissie is er een boekhouder nodig en iemand voor de facturering. Ook bij de ledenadministratie is er ondersteuning nodig. Heb je interesse en wil je meer weten of ken je iemand die dit wil doen, neem dan contact op met het bestuur ([email protected]).

Voor de komende periode wensen we iedereen weer veel speelplezier en tot volgende maand!