header-image-vb.jpg

Nieuws van de Grote Club Actie

20-9-2008  | 

De eerste verkochte loten voor de Grote Club Actie stromen binnen! Roos Cattel als eerste heeft haar "verkoopboekje" bij de organisatie ingeleverd en ze heeft alle loten uit haar boekje verkocht! Fantastisch Roos!
De komende dagen verwachten we dat er vele boekjes ingeleverd gaan worden. Als je klaar bent met jouw boekje kun je deze inleveren in het clubhuis. Er staat daarvoor een doos achter de bar. Inleveren kan ook op Harry Jurgenslaan 11, Berkel Enschot. Op de site zullen we regelmatig de stand van zaken en de opbrengst publiceren.
 
Voor wie het gemist heeft:
De Grote Club Actie is een loterij. De opbrengsten uit de Grote Club Actie voor onze club zijn bestemd voor het inrichten van de "kidscorner" in de nieuwbouw van ons clubhuis. Denk aan een TV hoek, tafelvoetbalspel of ping pong tafel. Op zaterdag 13 september is de verkoop gestart en deze loopt tot uiterlijk 26 oktober. Op 20 november wordt de trekking verricht en de prijzen verdeeld. Voor de kinderen die loten verkopen is er kans om via de speciale website van de Grote Club Actie: www.kidzonely.nl mee te dingen naar leuke prijzen.

Alle mini's (zes- en achttallen) van onze club zijn gevraagd om loten te verkopen. En we houden natuurlijk bij wie de beste verkopers zijn. De beste verkopers van de club worden door ons beloond. 
 
Voor vragen of andere zaken rondom de GCA, kun je bij mij terecht: (bij voorkeur) mailen ([email protected]) of bellen (013-5366433).

Namens de jeugdcommissie,

Ed Lemmers