banner-beheercommissie.jpg

'Train de Trainer' bijeenkomst op 17 februari voor alle trainers

Nieuwsafbeelding
27-1-2020  | 

Binnen onze club zijn we met veel vrijwilligers actief om onder andere de trainingen van onze jeugdspelers te verzorgen.

 

Als club hebben we afscheid genomen van het vorige online platform en hebben we het pakket THEO aangeschaft. THEO is een online platform waarin we volledige trainingen en losse oefeningen kunnen klaar zetten voor onze trainers per doelgroep. Op dit moment wordt het pakket ingericht en zullen wij de trainers op 17 februari informeren over het gebruik.

 

Om de trainers te ondersteunen zullen we naast de inhoud van de trainingen ook aandacht gaan geven aan de opbouw en structuur van de trainingen. Dit gaan we doen middels verschillende Train de Trainer sessies. De eerste van deze sessies staat gepland op 17 februari 2020 in het clubhuis en op veld 2. Volgend seizoen zullen we ook starten met een Train de Trainer sessie en blijven herhalen.

 

Tijdens de Train de Trainer sessies krijgen de trainers uitleg van het programma THEO, tips en tricks met betrekking tot training geven en de mogelijkheid vragen te stellen. Tijdens de sessies zullen we ondersteund worden door onze eigen ervaren trainers binnen de club, van onder andere Heren 1 en Dames 1.

Het programma zal naast informatief ook interactief zijn dus komt in je hockey outfit en neem je stick mee. 

 

De sessies zijn voor alle trainers van trainende mini’s tot en met A-jeugd. Wij gaan er vanuit dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn, lukt het niet dan vernemen wij dit graag persoonlijk van je via de coördinator of per mail op [email protected].

 

Datum + Tijd:

17 februari 2020 19:30-21:00

 

Locatie:

Clubhuis MHCBE

Coördinatoren trainingen

Jongens Jongste Jeugd          Lieke van Os

Jongens D-C-B-A-jeugd          Dennis Kammers

Meisjes 3-tallen                       Joost Bruinsma

Meisjes 6-tallen                       Ronald Verlaan

Meisjes 8-tallen                       Sonja Dusee

Meisjes D-jeugd                      Jos Schalken

Meisjes C-jeugd                      Remco Bressers

Meisjes B-A-jeugd                   Ronald Verlaan