banner-beheercommissie.jpg

Positief sportklimaat op MHCBE

Nieuwsafbeelding
10-2-2020  | Een van de speerpunten voor de komende jaren wordt een "Positief Sportklimaat” bij MHCBE. Hierbij gaan wij samenwerken met de gemeente Tilburg die al een tijdje werkt aan het creëren van een positief sportklimaat op en rondom de Tilburgse sportvelden. Om de sportpedagogen van de gemeente Tilburg een goed gevoel te geven van onze vereniging hebben wij hierover gesprekken gevoerd maar zij willen graag zelf een aantal trainingsavonden rond lopen bij MHCBE om de sfeer te proeven. De mogelijkheid bestaat dat zij een praatje willen maken met onze leden, trainers, coaches en/of ouders die aanwezig zijn. De informatie die zij hiermee verkrijgen kan ons hopelijk veel ondersteuning bieden om het samen ook op dit vlak nog beter te gaan doen. Wij hopen dat jullie bereid zijn het gesprek met hen aan te gaan. 

MHCBE is niet de enige hockeyvereniging die gaat aanhaken op dit initiatief. Wij zullen hierbij samen optrekken met Were Di. Gezamenlijk willen wij ook nog een theatervoorstelling voor onze trainers en coaches van de jeugdteams organiserendie moet bijdragen aan het positieve sportklimaat. Informatie hieromtrent volgt nog. 

Tevens zijn wij op zoek naar ambassadeurs voor MHCBE die willen samenwerken met de sportpedagogen van de gemeente. Om deze rol te vervullen is het praktisch enige pedagogische ervaring te hebben in bij voorbeeld het onderwijs, de zorgsector of als bedrijfstrainer. Lijkt het jou een mooie uitdaging om als ambassadeur van MHCBE een bijdrage te leveren aan het positieve sportklimaat, stuur dan een mail naar [email protected]