banner-beheercommissie.jpg

Tijdlijn teamindeling jeugd en mini's seizoen 2020 - 2021

Nieuwsafbeelding
19-5-2020  | 
Ondanks de vreemde tijden waar we nu in leven is de Technische Commissie weer druk bezig met de voorbereidingen van hockeyseizoen 2020/2021. In de hoop dat we in september weer kunnen beginnen aan competitiewedstrijden, zijn we druk bezig met de teamindelingen. Noodgedwongen verloopt dat proces wat anders dan andere jaren, maar we proberen toch zo veel als mogelijk de gebruikelijke planning te handhaven.
 
Hieronder treft u een aantal data aan met betrekking tot de teamindelingjunioren. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie goed door te lezen.
  • Indien uw kind komend seizoen niet langer lid wil zijn van MHC BE dan had u dat voor15 mei 2020kenbaar moeten maken. Heeft u dat gedaan dan hoeft u geen verdere actie te ondernemen.
  • Totmaandag 25 mei 2020 20.00 uurkunnen spelers van breedte teams (en dus ook van de 8-tallendie volgend jaar naar de 11-tallen gaan), per mail aan de TC laten weten bij welke (2) spelers zij volgend seizoen in het team willen spelen.De TC doet bij de teamindeling haar uiterste best rekening te houden met deze voorkeuren, maar kan uiteraard niet garanderen dat dit in alle gevallen lukt.
  • We streven er naar om op3juni2020de voorlopige teamindelingen van alle junioren en miniteams (jongens en meisjes) te publiceren in de MHCBE-app.
Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij deze graag van u ([email protected])