banner-beheercommissie.jpg

Trainen en doortrainen tijdens de zomerstop

Nieuwsafbeelding
27-5-2020  | Met luid gejuich hebben we recent de trainingen mogen hervatten en zien we blije en ook weer veel rode gezichten op de velden van MHCBE. Met deze blijdschap kwamen ook diverse verzoeken om te mogen doortrainen tot de zomervakantie. Graag faciliteren wij dat als club tot uiterlijk 23 augustus maar daarbij passen ook voorwaarden rond veiligheid en wat praktische zaken.
  • Met welk team train je: In verband met de verplichte communicatie van de teamindeling aan de bond zullen de nieuwe teams bekend zijn in de week van 8 juni. Dat betekent dat de laatste reguliere trainingen ook eindigen in de week van 8 juni. In de week van 15 juni liggen de trainingen stil en vanaf 22 juni kun je doortrainen in je nieuwe formatie. Het doortrainen wordt niet georganiseerd vanuit de Technische Commissie maar is een initiatief vanuit het team zelf.
  • Welke tijden: Voor de periode vanaf 22 juni tot 23 augustus kunnen de nieuwe teams trainingstijd aanvragen bij Cees Wouters
  • Welke trainer: Voor het doortrainen regelt het team zelf een trainer.
  • Welke corona maatregelen zijn van kracht: Allemaal zoals gecommuniceerd. Echter omdat doortrainen een individuele actie is per team wordt van het team verwacht zelf de toezichthouder te leveren. In verband met controle verzoeken wij met klem om de toezichthouder zichtbaar te maken middels het dragen van een hesje. GEEN toezicht is NIET trainen en brengt een risico van een totaalsanctie voor de club.
  • Is het complex geopend: Het kleine toegangspoortje, de tourniquet, is altijd open. De velden zijn dus altijd bereikbaar.De lockerruimte en de grote toegangspoort is echter afgesloten. Indien je daar gebruik van wil maken, en je hebt zelf geen sleutel kun je contact opnemen met Gert-Jan de Graaf (06-55113969) of Harold de Baar (06-54323575)
Veel plezier en neem met vragen contact op met het bestuur.