banner-beheercommissie.jpg

Masterclass Hockey Jongens

Nieuwsafbeelding
5-4-2021  | 


Om de interne wedstrijden te doorbreken organiseren we 15 mei van 10:30 tot 12:30 uur een Masterclass Hockey voor alle junioren jongens spelers van MHCBE. Alle D, C, B en A-spelers kunnen deelnemen aan de Masterclass welke zal worden gegeven door de spelers van ons eigen Heren 1. Veel verschillende hockeytechnieken zullen worden behandeld en onze Heren 1 spelers geven hun eigen geheim prijs.


Dus wil je meer leren over de Scoop, Sleep, Puch, Slag, Flats, etc. meld je dan snel aan voor deze Masterclass door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vermeld hierin je voor- en achternaam en in welk team je speelt.

De volledig Masterclass zal corona-proof worden georganiseerd op een afgezet deel van het terrein op velden 2, 3 en 4. Speciale corona toezichthouders zullen extra toezicht houden op de corona regels op ons complex. Voor de deelname vragen wij een kleine bijdrage van € 5,- deze dient op de dag zelf te worden voldaan bij de organisatie. De organisatie is voor vragen ook bereikbaar via [email protected].