header-image-vb.jpg

We bouwen!

30-10-2008  | 

Iedereen die langs de hockeyclub rijdt kan het zien en niemand kan er aan voorbij: de verbouwing van het clubhuis is begonnen!

Na de eerste dag lag de voorpui van de oude bestuurskamer er al uit en konden de verdere sloopwerkzaamheden beginnen. Nu kijken we in een gapend gat. Als dat maar goed komt. Na de eerste sloopwerkzaamheden is op vrijdag 31 oktober 2008 door de voorzitter de eerste spade in de grond gestoken om de bouwput af te gaan graven. Dat zal volgende week gaan gebeuren. Daarna wordt de bekisting gesteld en zullen al snel echte bouwwerkzaamheden zichtbaar worden. Zoals de planning er nu bij staat zal alles afgerond zijn eind februari 2009.

In de tussentijd zullen we ons een beetje moeten behelpen, samen met de teams die onze club bezoeken. We kunnen het clubhuis en de kleedkamers lang blijven gebruiken, maar enige overlast houden we altijd. Dat is natuurlijk niet zo erg, als je weet wat er straks voor in de plaats komt. Het huidige clubhuis zal waarschijnlijk in de winterstop aangepakt gaan worden.

Het is aan alle teams en hun coaches om de bezoekende teams uit te leggen wat er aan de hand is. Ons bestuur stuurt ook een brief naar alle omliggende clubs met verontschuldigingen voor alle overlast. Zorg er dus voor dat jullie in de komende maanden extra goede gastheren en -vrouwen zijn.

Tijdens de trainingen en wedstrijden is de bouwplaats afgezet met hekken. Het is de bedoeling dat iedereen buiten de hekken blijft. Dat is natuurlijk voor de veiligheid van iedereen die op de club komt. Het bestuur zal er zo veel als mogelijk op toezien dat er een veilige situatie blijft, maar kan dat natuurlijk niet alleen. Daarom aan iedereen de oproep om vooral voorzichtig te zijn en eventuele onveilige situaties aan het bestuur of aan mensen achter de bar te melden.

Namens het bestuur wens ik iedereen veel hockeyplezier, ondanks de bouwwerkzaamheden. Laten we ons even aanpassen en in februari onze intrek nemen in het geheel vernieuwde clubhuis.

Marc Heuvelmans

p.s. Op deze site staat hier meer informatie over de verbouwing. Foto's vind je hier.