banner-beheercommissie.jpg

Familietoernooi 2022 Battle of the Bands

Nieuwsafbeelding
20-4-2022  | 
Het befaamde en altijd (veel te) gezellige Familietoernooi zal na een paar jaar van noodgedwongen afwezigheid weer plaatsvinden op 26 mei, Hemelvaartsdag!

Omdat na 2 jaar van noodgedwongen afwezigheid sowieso al een GROOTS spektakel zal worden, heeft het Familietoernooi dit jaar wel een héél bijzonder randje. Het Familietoernooi zal namelijk in het teken staan van stichting Veer(le)Kracht, welke 16 april is gelanceerd. Stichting Veer(le)kracht zamelt geld in voor onderzoek naar DMG, een agressieve vorm van hersenkanker bij kinderen, die eerder dit jaar bij Veerle is geconstateerd. 

Veerle heeft dan ook het thema voor dit jaar mogen kiezen. Na lang wikken en wegen is ze tot het geweldige thema gekozen: 
"THE BATTLE OF THE BANDS!”

Ook dit jaar kunnen weer extra punten worden verdiend als jouw team als beste verkleed en/of de mooiste taart bakt! Extra bonuspunten als jullie "band” ook nog eens een fantastisch optreden bezorgd!

Inschrijven kan via www.mhcbe.nl of via deze link.

Het inschrijfgeld bedraagt €175 per team op basis van 14 personen. In het inschrijfformulier is te mogelijkheid om te kiezen voor €200 per team, dan doneren wij €25 aan Stichting Veer(le)kracht.