banner-beheercommissie.jpg

Trainen/oefenwedstrijden in de zomerstop (20 juni t/m 26 augustus)

Nieuwsafbeelding
13-6-2022  | Vrijdag 10 juni 2022 vinden de laatste trainingen van het seizoen 2021-2022 plaats voor de junioren – de mini’s trainen door tot en met vrijdag 17 juni - en zaterdag 11 juni 2022 eindigt het seizoen 2021-2022. Uiterlijk op woensdag 15 juni 2022 worden de definitieve teamsamenstellingen gepubliceerd. Vanaf dat moment maakt eenieder derhalve deel uit van het nieuwe team waar hij/zij is ingedeeld. 
In het geval deze nieuwe teams al voor de zomervakantie willen opstarten, bestaat de mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te spelen. 

Trainen: 
Zodra de definitieve teamsamenstellingen gereed zijn wordt een tijdelijk trainingsschema gepubliceerd dat geldig is van maandag 20 juni 2022 tot en met vrijdag 26 augustus 2022. De nieuwe teams mogen gaan trainen op de in dat trainingsschema aangegeven dagen, tijden en velden. Dit betekent dat teams die willen trainen geen trainingstijd hoeven aan te vragen, maar op de in het tijdelijk trainingsschema aangegeven dag en tijdstip gebruik mogen maken van het aan hen toegewezen veld. 
Voor de goede orde wijzen wij erop dat afwijkingen daarvan niet mogelijk zijn. Indien een team niet reeds voor de zomer opstart en geen gebruik wil maken van de toegewezen trainingstijd is dat geen probleem en hoeft het betreffende team dat niet door te geven aan de Technische Commissie. 
Voor de goede orde wijzen wij erop dat teams die willen doortrainen zelf dienen te zorgen voor trainers en materialen. 

Oefenwedstrijden: 
Voor teams die ook reeds voor de zomer oefenwedstrijden willen spelen in het weekend, geldt dat daarvoor tijd gereserveerd kan worden op de gebruikelijke wijze, derhalve via het wedstrijdsecretariaat. 

Wij wensen eenieder een fijne zomerstop! 

Met sportieve groet, Technische Commissie