header-image-vb.jpg

Pannenbier!

12-12-2008  | 

Een mijlpaal in de bouw is altijd het bereiken van het hoogste punt. Daar werken de bouwvakkers gestaag naar toe en dat wordt dan ook gevierd. Normaal gesproken wordt door de opdrachtgever dan aan de werklui een kratje bier aangeboden, het zogenaamde pannenbier.

Toen ik vrijdagmorgen naar mijn kantoor reed, zag ik tot mijn grote geluk de vlag in top staan. Het hoogste punt in de verbouwing van het clubhuis is dus bereikt. Dat vraagt dus ook bij ons om pannenbier. De Beheercommissie heeft daar keurig voor gezorgd. Weliswaar geen pannenbier deze keer, maar pannengebak. Voor de bouwvakkers een prima alternatief, zo bleek want ze drinken natuurlijk niet alleen bier, maar ook koffie op z'n tijd.

Dank alom aan de bouwvakkers voor hun noeste arbeid en inzet om zo snel het hoogste punt te bereiken. Dat belooft veel goeds voor de toekomst. We moeten dan ook wel op tijd klaar zijn om straks het clubhuis feestelijk te kunnen openen.

Daarna kan Humanitas gaan huren en krijgen we heuse buitenschoolse kinderopvang in ons clubhuis. Het ziet er allemaal erg goed uit en we hebben allemaal erg veel zin in ons nieuwe honk.

Veel succes dus aan de bouwploeg!

Marc Heuvelmans,
voorzitter