header-image-vb.jpg

Clubhuis overdag beperkt beschikbaar

14-5-2009  | 

Zoals iedereen wellicht weet maakt Humanitas sinds 1 mei gebruik van ons clubhuis. Zij gebruiken het clubhuis voor de naschoolse opvang, d.w.z. tijdens schooldagen vanaf 15.00 u tot 18.30u en op dagen dat er geen school is (vakantie en andere vrije dagen), vanaf 8.00 u  's morgens. Tijdens deze uren mogen leden van de hockeyclub niet in het clubhuis aanwezig zijn. Hoewel het clubhuis open is, moeten de leden en de ouders zo nodig gebruik maken van het toilet in de kleedkamers. Wij verzoeken iedereen daar rekening mee te houden.

Misschien onhandig, maar bedenk wij blij moeten zijn met een huurder als Humanitas. Zonder deze huuropbrengst had het clubhuis nooit verbouwd kunnen worden. Verder is het ook een meerwaarde dat de kinderen van de naschoolse opvang zo al jong kennis maken met hockey: dat levert op den duur wellicht ook nieuwe leden op.

Voor het gebruik van het clubhuis door de hockeyclub maakt de aanwezigheid van Humanitas niets uit: tot nu toe was het ook niet mogelijk om het clubhuis overdag te gebruiken, om de eenvoudige reden dat er geen personeel is voor 20.00 u (en dan alleen nog op maandag- en vrijdagavonden).

Wij vertrouwen erop dat iedereen met bovenstaande rekening houdt.  

Het bestuur.
Met vriendelijke groet,  

Henk Hoppenbrouwers