header-image-vb.jpg

Fair Play familietoernooi

24-5-2009  | 

Beste hockey-liefhebbers, 

Vorig jaar heeft er tijdens het zesde lustrum een fantastisch eendaags familietoernooi plaats gevonden op onze hockeyclub. Dit toernooi werd georganiseerd door Heren 3 en heeft de naam 'Fair Play' gekregen. Een goed georganiseerd en zeer geslaagd toernooi! Ook dit jaar wordt een mooi en gezellig toernooi georganiseerd voor hockey(liefhebbers) van alle leeftijden. 

Op zaterdagochtend 5 september verwelkomen wij iedereen fris en fruitig om half 10. De dag vangt aan met een stevig ontbijt, waarna er flink gehockeyd gaat worden. Een hockeyteam bestaat uit minimaal 11 spelers en is gekoppeld aan een land. Het thema is namelijk “hockeylanden”. Gooi je fantasieën dus in de strijdt om een origineel outfit te creëren waarmee je de tegenstander kunt intimideren.
Naast het hockeyen zijn er ook andere activiteiten, zodat jong en oud zich niet hoeft te vervelen. Later op de middag is er gelegenheid om een hapje te eten en worden de winnaars bekend gemaakt. De kosten bedragen 15,= Euro p.p.

Om het toernooi goed te organiseren willen wij graag weten op wie we kunnen rekenen. Dus informeer bij je familie, vrienden & collega's en geef je op. Dit kan door een email te sturen aan [email protected] en daarin aan te geven met hoeveel personen jullie aanwezig zijn en wie aanvoerder/contactpersoon is. Graag willen wij dit tijdig van jullie weten. Het is ook mogelijk om als klein groepje aan te melden; de organisatie vormt dan met andere deelnemers een team.

Sportieve groet!
Heren 2