header-image-vb.jpg

Grote Club Actie

4-9-2009  | 

MHC Berkel Enschot doet dit jaar voor de tweede keer mee aan de Grote Club Actie! Na het succes van vorig jaar, toen liefst € 1.000,- opgehaald is door en voor de jeugd, gaan we dit jaar de uitdaging aan om minimaal dat succes te evenaren. Vanaf 12 september mogen de kinderen van de zes- en achttallen mini's en ook de D-jeugd kinderen loten verkopen voor deze actie. 

Waarom deelnemen aan de "Grote Club Actie"?
De vereniging koopt loten in voor € 0,60. De leden verkopen de loten voor € 3,00. De € 2,40- winst stroomt direct de clubkas in. De opbrengsten van de Grote Club Actie zijn bestemd voor onze jeugd. Hoe het geld besteed wordt, zal in nauw overleg met de jeugd bepaald worden. Vorig jaar is de opbrengst gebruikt om een prachtige Ping Pong tafel voor de jeugd te plaatsen.

Binnenkort horen de kinderen en de coaches meer over de actie. Verkopers alvast veel succes toegewenst en overige leden, laat de verkopers niet in de steek en steun de kinderen en daarmee uw club.
Voor vragen of andere zaken rondom de Grote Club Actie, kun je altijd (bij voorkeur) mailen ([email protected]) of bellen (013-5366433)

Namens de jeugdcommissie,
Vriendelijke groet,

 Ed Lemmers