header-image-vb.jpg

Heren 1 is kampioen!

15-5-2010  | 

Berkel-Enschot en Goirle promoveren naar 1e klasse

Afgelopen zondag kwam een einde aan het stuivertje-wisselen tussen de Heren 1 teams van Mixed Hockey Club Berkel-Enschot en Hockeyclub Goirle. Al enkele weken waren beide teams niet meer in te halen en hadden ze hun promotie van de tweede klasse C naar de eerste klasse al veilig gesteld. Wie de echte kampioen van dit jaar zou worden was nog de vraag. Beide teams stonden met hetzelfde aantal punten op de standenlijst, echter het doelsaldo moest de doorslag geven.  Beide teams hadden alles gewonnen, behalve de wedstrijden tegen elkaar. Berkel-Enschot verloor in Goirle en Goirle verloor in Berkel-Enschot.

Goirle overklaste zondag het team van St. Oedenrode met een 7-2 overwinning. Berkel-Enschot liet met een 8-0 overwinning op Etten-Leur zien dat zij toch echt en terecht de kampioenstitel mee naar huis mochten nemen. Ondanks dat trainer coach Craig Fuller en teammanager Martijn Willers afscheid nemen, gaven de spelers duidelijk aan dat ze enorm veel zin hebben in de 1e klasse.

In de namiddag werd bij het clubhuis van MHC Berkel-Enschot het kampioenschap uitbundig gevierd. Als toppunt van sportiviteit kwam het volledige team van Goirle o.l.v. trainer coach Siem Voermans op bezoek om de heren van Berkel-Enschot te feliciteren.

Met vriendelijke groet,

Joost de Beer