header-image-vb.jpg

Nieuwe barbeheerders bij onze hockeyclub

23-8-2010  | Beste clubleden,

Een nieuw seizoen staat alweer voor de deur, hopelijk een mooi en sportief hockeyjaar. In de tijd die er lag tussen het oude en nieuwe seizoen heeft de BC samen met het bestuur nagedacht over het barbeheer en bezetting in het clubhuis, een gedachte die nodig was door het ernstig ziek worden van Annelies en wellicht daardoor weer moeten uitkijken naar nieuwe medewerkers.

We hebben om die reden besloten contact op te nemen met Simol b.v., een horeca onderneming die uitsluitend werkzaam is bij (nu nog 5) clubhuizen van hockeyclubs en waarvan de eigenaren ook uit de hockeywereld komen.

Met hen hebben we een contract afgesloten voor de komende 2 jaar waarin zij voor het volledige horeca gebeuren van de club zorgen. Uiteraard is geregeld dat de club daar financieel niet slechter van hoeft te worden. Ogenschijnlijk zal er niet veel veranderen, de openingstijden blijven ongeveer gelijk, met het huidige barpersoneel is intussen gesproken  over hun inzetbaarheid en zij hebben over het algemeen positief gereageerd.

Er zullen  meer en nog betere producten aangeboden worden en vooral hun koffie is wereldberoemd (volgens Simol) en zal daardoor veel meer gewaardeerd worden.

De prijzen zullen behoudens enkele kleine aanpassingen gelijk blijven, alleen de wijn wordt echt duurder maar die is dan ook van betere kwaliteit dan tot nu toe.

In de mogelijkheid voor het organiseren verandert ook niet veel, omdat de rol van de BC verandert zullen zij zich daar meer mee gaan bezig houden. Als er leden zijn die een feest willen organiseren kan er dus zowel met Simol als  met de BC leden contact opgenomen worden, afhankelijk van het soort feest.

Zoals al gezegd verandert er aan de openingstijden niet zo veel behalve de woensdagavond, tot nu toe was het clubhuis sporadisch open omdat er dan vaak niet genoeg leden waren die het rechtvaardigden, gezien de kosten van personeel, de bar te openen. Daarom vragen wij aan commissies en anderen om zoveel mogelijk op de woensdagavond te vergaderen c.q. activiteiten te organiseren zodat er personeel ingezet kan worden en er wat gedronken kan worden.

Voor de dames veteranessen verandert er niets, voor hen komt er een koelkast te staan met de nodige dranken die tegen betaling afgenomen kunnen worden.

Voor informatie over Simol b.v. kan men  kijken op https://www.simol.nl/

Ook zullen zij zich binnenkort nog wel nader via de site voorstellen, in eerste instantie is Bart Simon de contact persoon en te bereiken via [email protected]

 

Vanaf deze plaats bedanken wij Gijs en Annelies voor hun inzet en wensen Annelies een algeheel herstel toe. Ook de andere medewerkers bedanken wij voor hun inzet en zien hun wellicht weer achter de bar maar dan via Simol.

 

Namens bestuur en bc,

Henk Hoppenbrouwers, voorz. bc.