header-image-vb.jpg

Informatie voor coaches over Simol

28-8-2010  | Beste coach, begeleider of lid,

Sinds 1 september 2010 zijn wij verantwoordelijk voor de horeca op uw hockeyclub. Met name voor u gaan er een aantal zaken veranderen.
U ontvangt bij de wedstrijdbalie een aantal consumptiemunten en limonadebonnen voor uw team. U krijgt bij inlevering van een munt aan de bar een consumptie naar keuze (uitgezonderd Aquarius, bier & wijn). Voor uw limonadebon krijgt uw 1 grote kan ranja.

Er zijn voor uw team een aantal mogelijkheden op de club. Wilt u een lunchmand voor uw team(€ 55) of wilt u een keer op de trainingsdag blijven eten? Wij serveren een HockeyDagHap voor € 6.00. Indien u met het team daarvan gebruik wilt maken kunt u dit aanmelden bij [email protected]

Heeft u speciale wensen? Geen probleem, wij bespreken met u de mogelijkheden.

Met het nieuwe kassasysteem kunt u zowel contant als met de clubpas betalen. Indien u een clubpas aanvraagt kunt u uw saldo zowel per pin,contant en IDeal opwaarderen. U hebt via internet inzage in alle bestedingen op de pas. Aangezien wij in ons systeem beschikken over uw gegevens en geboortedatum is het niet mogelijk voor jongeren onder de 16 jaar alcohol te bestellen aan de bar. Het systeem geeft dan een melding en de transactie kan niet worden afgerond.

Alle mensen die werken voor ons zijn herkenbaar aan het ‘'Simol" shirt m.u.v. de koffiemoeders op zaterdagmorgen.

Wij proberen u een beetje te verwennen met een kwaliteit die niet gewoon is op een sportvereniging. Met de topkoffie van onze Belgische leverancier Rombouts, onze belegde broodjesbar met vers afgebakken croissant, stokbrood en Italiaanse bollen. Bijna alle frisdranken komen uit kleine Coca Cola flesjes en we schenken u graag een fris glas Bavaria bier of een mooi glas wijn.

Hebt u vragen of opmerkingen?  Wij staan u graag te woord, of stuur een mailtje naar [email protected]

Met vriendelijke hockeygroet

Sander Mol
Simol Exploitatie