header-image-vb.jpg

Het nieuwe horecabeheer Simol stelt zich voor

29-8-2010  | Per 1 september gaat Simol Clubhuis Exploitatie de horeca-activiteiten beheren op MHC Berkel-Enschot. Op dat moment heeft Simol buiten MHCBE de volgende clubs in beheer: Oranje Zwart, HIC, Laren, MOP en VHC

Simol zet vooral in op kwaliteit en beleving. Zo zal er een uitgebreide broodjescorner komen en kan men tijdens trainingsdagen in het clubhuis terecht voor een HockeyDagHap, pizza of bv sateh.

Alle frisdranken worden geleverd door Coca Cola en zullen verkrijgbaar zijn in kleine flesjes. De koffie komt van Rombouts die met een uniek systeem zorgen voor een vers gezette espresso, longo of cappuccino. Simol gaat werken met een kassasysteem met pasjes maar men kan ook contact betalen.

Op verzoek zijn er allerlei mogelijkheden voor elftallen zoals BBQ's tapas-avonden etc. Namens Simol zal voorlopig Bart Simon ([email protected]) eindverantwoordelijk zijn voor de activiteiten.

Op dit moment is Simol nog op zoek naar nieuwe medewerkers die op basis van oproep willen werken achter de bar, keuken of broodjescorner. Sollicitaties kun je richten aan [email protected]