header-image-vb.jpg

Eerste bijeenkomst oud leden MHC Berkel-Enschot

7-11-2010  | Op 30 oktober heeft er een eerste samenzijn van oud leden plaatsgevonden. Op verzoek van ons aller Henk de Rooy heeft er op die avond een gezellig etentje plaats gevonden met een zestigtal leden en oud leden van de hockeyclub MHC Berkel-Enschot.

Dit was de eerste aanzet van wat een jaarlijks terugkerende gebeurtenis moet worden. Als hockeyclub willen wij graag de betrokkenheid van de oud leden behouden of terugbrengen. Dus voor degenen die het gemist hebben of het niet wisten graag jullie e-mail adres doorgeven aan Maarten Schroder ( 013-5333926 , mail adres [email protected] ) zodat we volgend jaar met nog meer oud leden zijn.

Onder het genot van een fantastische SSS steak is het een heel gezellige avond geworden waarbij een hoop MHC BE hockeygeschiedenis de revue gepasseerd is. Een aantal van jullie zullen nog niet weten wat de SSS steak is. Dit staat voor " de Studio Sport Steak ". Kees Klein Velderman heeft ruim een jaar geleden voorgesteld om onze prachtige keuken ook te gaan gebruiken voor wat meer culinaire doeleinden. Zijn voorstel was om een viertal keren op zondag in plaats van om zeven uur thuis met een bord op de schoot voor studio sport te zitten een heerlijke steak op het clubhuis te nuttigen.
De steak zelf is een overheerlijk stuk Argentijnse Lendebiefstuk met heerlijke eigengemaakte Bearnaise saus, dikke frieten en sla. Dit alles wordt klaargemaakt door Kees en zijn ( sous chef ) Maarten Schroder en vindt zondag plaats in ons clubhuis.

De eerste bijeenkomst was een hele gezellige gebeurtenis en de foto's laten dit nog eens duidelijk zien. Henk heeft nog wat stichtelijke woorden gesproken en Maarten heeft het op het laatste moment nog gehaald na wat autopech in het buitenland.

Ook willen wij graag Simol en Tim hartelijk danken voor hun geweldige ondersteuning en wij zien jullie graag terug bij de volgende SSS event, langs de lijn of bij de volgende oudledenbijeenkomst.

Het SSS team plus Henk

Zie hieronder de foto's van de bijeenkomst: