header-image-vb.jpg

Zondag 28 november: wedstrijdanalyse MHCBE H1 ‰ÛÒ Breda H1

21-11-2010  | 
Aanstaande zondag speelt onze Heren 1 tegen, naar alle waarschijnlijkheid, de sterkste tegenstander uit de competitie: Breda Heren 1.

Wij als Jeugdcommissie, hebben deze, naar verwachting, spannende wedstrijd (zie standenmotor), aangegrepen om de coaches van de jeugdelftallen en achtallen  ook dit jaar weer kennis te laten maken met coaching op het scherpst van de snede.
Wij hebben dan ook de coach van de Heren 1, oud-tophockeyer/ oud-international, Marnix van Rijn, bereid gevonden om, voorafgaand aan de wedstrijd, de coaches van alle jeugdteams te informeren over de technische en tactische aanpak van deze wedstrijd, met welk systeem er gespeeld wordt, welke taken er afgesproken zijn, etc. Het is de bedoeling dat de coaches samen met Marnix na de wedstrijd de wedstrijd analyseren. Marnix wil bij deze analyse zelfs gebruik maken van videobeelden van de wedstrijd.

Om 14.00 uur staat de koffie klaar. Circa om 14.10 uur zal de bespreking aanvangen. De wedstrijd start om 14.45 uur. Om ongeveer 16.15 uur zal de wedstrijd afgelopen zijn. Daarna is het de beurt aan de coaches.

Wil jij als jeugdcoach graag aan deze activiteit meedoen ? Geef je dan per mail op bij Jan Rijkers (Jeugdcommissie). Zijn emailadres is: [email protected].

De Jeugdcommissie.