header-image-vb.jpg

Inhaalwedstrijden

14-1-2011  | 


Aangezien we eind november en december beperkt veldhockey hebben kunnen spelen i.v.m. de weersomstandigheden heeft de competitieleiding het inhaalprogramma senioren en veteranen gemaakt voor zowel bondscompetitie (wil men weten wat de bondscompetitie is, dan kan hier geklikt worden voor een nadere omschrijving) en districtscompetitie.

BONDSCOMPETITIE
De bondscompetitie heeft een procedure opgesteld i.v.m. het vooruitspelen van deze inhaalwedstrijden. Voor Zuid Nederland betekent dit dat de clubs moeten controleren wanneer de inhaalwedstrijden zijn gepland voor dames 1 en heren 1 en de landelijke A/B competitie.

DISTRICTSCOMPETITIE
De competitieleiding heeft inhaalwedstrijden van de senioren en veteranen opnieuw gepland.
De wedstrijden zijn gepland op 27 februari (172 wedstrijden), 23 april (Paasweekend, 341 wedstrijden), 30 april (3 wedstrijden) en 1 mei (34 wedstrijden).

Op 27 februari kan het zijn dat een van de teams reeds zaalhockeyverplichtingen heeft. Zaalhockey gaat altijd voor veldhockey. Dan graag de wedstrijd plannen in overleg plannen vóór 1 april. Wilt u zo spoedig mogelijk melden aan het districtskantoor als een team zaalverplichtingen heeft.

Paaszaterdag
23 april is Paaszaterdag en hierop kunnen ook JJ wedstrijden en/of juniorenwedstrijden worden gepland maar men mag het gehele Paasweekend spelen.

Trouwens voor alle wedstrijden geldt dat men vooruit mag spelen alleen moeten alle inhaalwedstrijden op 1 mei 2011 zijn gespeeld. Alle afspraken melden aan het disctrictskantoor.

Een suggestie bijv. wedstrijden van 23 april van teams die op 27 februari vrij zijn kunnen dan worden gespreeld. De competitieleiding kon dit niet zomaar uitvoeren daar er nog diverse zaalhockeywedstrijden zijn.

Graag dus in overleg treden met uw teams en tegenstanders zodat we alle wedstrijden van deze competitie kunnen spelen.

C. Wouters
Wedstrijdsecr.