header-image-vb.jpg

Afronding indeling mini's

7-6-2011  | 

Woensdag 8 juni hebben we de serie indelingstrainingen van de M6E1-M6E5 en M8E1-M8E4 afgerond. De aanwezige kinderen uit Groep II hebben een partijtje op een heel veld gespeeld, waarin duidelijk werd hoe groot een heel veld is en hoe lastig het is daarop je plaats te vinden. 

De kinderen uit Groep I hebben we een drieluik laten spelen, in de groep waarbij zij mogelijk in het team komen te spelen. De teamsamenstellingen zijn bijna rond. De komende week laten we deze even bezinken en wellicht dat er nog een paar wijzigingen worden doorgevoerd. 

Na de mini slotdag zullen we de teams bekend maken. Ook de teams die volgend seizoen in een 8-tal of 6-tal zullen spelen worden dan bekend gemaakt. Eerst nog het seizoen met het eigen team afsluiten.

De mini slotdag op zaterdag 18 juni zal nog met het 'oude' team worden gespeeld, en beloofd een gezellige afsluiting van het seizoen te worden. Maandag 20 juni staat de laatste training gepland met de oude teams. De kinderen kunnen tijdens deze laatste training afscheid nemen van de trainer/trainster die hen dit jaar getraind heeft. 

Op welke dag(en) het nieuwe seizoen getraind zal gaan worden, is nog niet bekend. Houdt hiervoor (eind van de vakantie) de website in de gaten.

Wanneer er nog vragen zijn schroom niet ons te mailen ([email protected]).