header-image-vb.jpg

Uit de agenda van het bestuur

20-6-2011  | 


We hebben lang aandacht besteed aan de begroting. Met hier en daar wat aanpassingen aan het budget, blijkt het niet nodig de Algemene Ledenvergadering een contributieverhoging voor te stellen. Dankzij het huidige aantal leden, de verhuur aan Humanitas en onze sponsoren hebben we genoeg inkomsten. Daarmee blijven we één van de goedkoopste clubs uit de regio.

Naar aanleiding van het vertrek van enkele bestuurs- en commissieleden hebben we gekeken of er mensen binnen de club zijn die de eretitel 'Erelid' dan wel 'Lid van verdienste' verdienen. Het bestuur besluit Cees Wouters en Werner Vermeer voor te dragen als Erelid en Henk Hoppenbrouwers, Caroline de Mol en Astrid Frijters als Lid van verdienste. Tijdens de sponsoravond op 17 juni worden de nominaties aan deze mensen bekend gemaakt.

Er is een digitaal aanmeldformulier ontwikkeld, dat binnenkort op de site komt. Daarin worden geen vragen meer gesteld over de bereidheid van het nieuwe lid of zijn/haar ouders om vrijwilligerswerk te doen. Er is niet gebleken dat dit de bereidheid verhoogt. Wél zal bij iedere aanmelding gevraagd worden om bij interesse 'iets' te doen binnen de club, het secretariaat daarvan op de hoogte te stellen.

Ten slotte wordt er nog geklust in de zomerperiode:

Er zullen nieuwe lockers worden geïnstalleerd voor de opslag van keepersmaterialen, zodat daarmee niet meer gesjouwd hoeft te worden. En de dug outs van veld 3 worden verplaatst naar de overzijde van het veld, zodat er meer loopruimte ontstaat tussen veld 2 en veld 3.

Mede namens het bestuur wens ik u een mooie zomer!

Maryvon Putman
secretaris