header-image-vb.jpg

Ereleden benoemd

29-6-2011  | 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 29 juni is een aantal leden in het zonnetje gezet: er zijn ereleden en leden van verdienste benoemd.

Cees Wouters werd benoemd tot erelid. Cees runt het wedstrijdsecreatriaat al heel lang; zo lang, dat niemand precies weet hoe lang. Minstens 25 jaar, maar misschien wel 30. Om deze reden heeft het bestuur dit jaar Cees ook voorgedragen als vrijwilliger van het jaar bij de KNHB (gesteund door het disctrict), maar er is kennelijk iemand in Nederland die nóg langer actief is, want onze nominatie werd niet gehonoreerd. Cees was ooit al Lid van verdienste geworden; nu dus erelid.

 

Werner Vermeer is al vanaf het ontstaan van de hockeyclub lid; bijna 40 jaar dus. In die jaren is hij altijd erg actief geweest. Hij was 33 jaar lid van de arbitragecommissie en daarvan 10 jaar voorzitter. Hij zat dus ook 10 jaar in het bestuur. Tijdens de ALV heeft hij afscheid genomen en is tot erelid benoemd.

 

 

 

 

 

Caroline de Mol neemt afscheid van de technische commissie, waar ze jaren actief voor is geweest. Ook was ze de afgelopen jaren betrokken bij dames 1 en heren 1. Ze is benoemd tot Lid van verdienste.

 

Ook Astrid Frijters neemt afscheid van de technische commissie. Astrid, al van jongsafaan betrokken bij de club, heeft veel werk verricht voor de minicommissie en later de technische commissie. Ze is benoemd tot Lid van verdienste.

 

 

 

 

 

Henk Hoppenbrouwers (rechts op de foto, links voorzitter Theo van Tilburg) is voorzitter van de beheercommissie en zit daarom ook in het bestuur. Hij beheert de velden en de gebouwen en het is mede dankzij zijn inzet en betrokkenheid dat we over zo'n prachtige accommodatie beschikken. Henk neemt gelukkig geen afscheid, maar het bestuur heeft gemeend zijn inzet te moeten belonen met de eretitel Lid van verdienste.

Het protocol voor het benoemen van ereleden en leden van verdienste, en een lijst met eerder benoemde ereleden en leden van verdienste, vindt u hier.

Maryvon Putman
secretaris  MHC Berkel-Enschot