header-image-vb.jpg

Fietsenstalling

29-8-2011  | 


Beste MHC-BE leden,

Met het nieuwe seizoen in aantocht willen wij jullie aandacht vragen voor het volgende, het parkeren van de fietsen. Dit is nog steeds een terugkerend probleem. Een aantal leden parkeert zijn of haar fiets zoals het hoort, in de daarvoor bestemde ruimte, waarvoor dank.
Een aantal hardnekkige zondaars weigert daar aan mee te werken en parkeert zijn of haar fiets niet in de daarvoor bestemde ruimte maar ervoor en liefst in of voor de doorgangen, in het met witte lijnen gemarkeerde vak, tegen de hagen ect. ect. Het gevolg van deze foutgeparkeerde fietsen is chaos, de goedwillende kunnen hun fiets niet kwijt in de fietsrekken en de chaos wordt groter en groter.

Om dit probleem op te lossen hebben we jullie medewerking nodig, parkeer jullie fietsen a.u.b. op de juiste manier, in de fietsrekken. We hebben fietsrekken bijgeplaatst en we hebben een afscheiding geplaatst zodat het duidelijker is waar de stalling begint. Ons lijkt het nu nog makkelijker om het vanaf nu goed te doen.

Tevens vragen wij ouders, trainers en coaches het goede voorbeeld te geven en de foutparkeerders te wijzen op de juiste manier van fietsenstallen.

Allemaal alvast bedankt voor de medewerking.

Namens de BC,

Henk Hoppenbrouwers.