header-image-vb.jpg

Rabo NK Hockey Techniek 2011

3-9-2011  | 


HEB JIJ DE STIX-FACTOR EN BEN JE TUSSEN DE 8 EN 13 JAAR?
MAAK JIJ ONZE CLUB TROTS BIJ HET NK HOCKYE TECHNIEK?

De hockeycompetitie is nog niet begonnen of de leukste en meestleerzame dag van de herfstvakantie staat al weer voor de deur: het Rabo NK HockeyTechniek 2011. Na het succes van vorig jaar kan er dit jaar gekozenworden uit maar liefst twaalf dagen verdeeld over het land, dus er is plaats enplek genoeg. Alle hockey(st)ers in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar zijn welkom enje kunt ook altijd met teamgenoten of leeftijdsgenoten ingedeeld worden in eentrainingsgroep.

Je krijgt een dag lang techniektraining en wedstrijdvormenonder begeleiding van speciaal opgeleide techniektrainers. Als deelnemer ga je hoe dan ook naar huis met een Rabo-bidon, een NK Dita-hockeybal, een NK-shirten een medaille. Per leeftijdscategorie gaan er per locatie een aantalfinalisten door naar de Champions Day. Tijdens deze speciale dag makenhockeyinternationals de Nederlandse Kampioenen Hockey Techniek 2011 bekend.

Ben jij handig met bal en stick en tussen de 8 en 13 jaar, schrijf je dan nusnel in en wie weet heb jij de ‘STIX-FACTOR’ en word jij de Nederlands Kampioen van jouw leeftijdscategorieen win je onder andere een Dita Kledingpakket van € 250,-.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar https://www.nkhockeytechniek.nl/.

KLIK HIER VOOR DE FLYER